Fashion Week

Kép
Szépség

Világmárkával kollaborál a szépségmogul

Kylie Jenner az Instagram-on jelentette be, hogy új smink kollekciót dob piacra a Balmain márkával. Azt hittük, már nem tudja hova fokozni sikerességét a billiárdos üzletasszony, de ismét meglepi a világot.

Kép
Sztárok

Jlo ikonikus ruhája sosem megy ki a divatból

A milanói divathéten az énekes-színésznő ismét nem hazudtolta meg önmagát: az egykori nagy port kavart, a képzeletnek nem sokat hagyó zöld Versace ruhájának felturbózott verziójában libbent végig a kifutón.

Kép
Stílus

Csak ámulunk a leggyönyörűbb őszi divatkampányokon

A jövő tavaszi trendeket bemutató divathetek lenyűgöző szettekkel indultak be a New York Fashion Week-en. Most London van soron: sikkes bemutatók követik egymást, miközben a divatvilág továbbra sem alszik: kijöttek a legújabb szemet kápráztató őszi divatkampányok.

Kép
Szépség

Döbbenetes platinaszőke hajra váltott a szexi modell

Kendall Jenner védjegyévé vált sötétbarna, majdhogynem éjfeketébe átmenő hajkoronája, ám úgy tűnik, mégsem ragaszkodott hozzá eléggé. Új külsővel lepte meg a divatvilágot a 23 éves sztármodell.

Kép
Sztárok

Félrecsúszott a felső a 44 éves szexi modellen

Abbey Clancy lazán érkezett a London Fashion Week egyik divatbemutatójára, felsőtestét alig takaró szettjében.

Kép
Stílus

Exkulzív képek a londoni divathétről

Elindult a London Fashion Week, ahova az InStyle tudósítójaként Parádi Gabriella alkotóművész is meghívást kapott, akinek képriportja többet visszaad a bemutatók hangulatából, mint a hivatalos fotók.

Kép
Sztárok

Lenge bikiniben ment a divathétre a szexi modell

Emily Ratajkowski továbbra sem bízza a véletlenre megjelenését és magabiztosan masírozott be a New York Fashion Week-re hófehér bikini felsőben, amelyet egy laza, maszkulin zakóval párosított, tökéletesítve szettjét.

Kép
Stílus

A 22 legkülönlegesebb szett a New York Fashion Week-ről

Már javában zajlik New York és a világ összes divatszerelmeseinek kedvenc eseménye: a New York Fashion Week. A mindig nagyszabású divatesemény idén Tom Ford divattervező vezényletével tartogat újdonságokat és hagyományokat egyaránt.

Kép
Stílus

Meghökkentő szettek a New York Fashion Week 0. napján

A divatimádók "ünnepe" ismét újabb fejezethez érkezett: holnap hivatalosan is elkezdődik a New York Fashion Week. A programot a CFDA (Council of Fashion Designers of America) szervezi, amelynek élére tavasszal a kifinomult tervezőzsenit, Tom Ford-ot választották, aki rövidebb, de annál tartalmasabb és izgalmasabb divattal átitatott hetet kínál az érdeklődőknek.

Kép
Promóciók

Mutatjuk, mi lesz a divat a magyar tervezők szerint

Áprilisban tartották meg a régió egyik legnagyobb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW) a Várkert Bazárban. A szervezők legnagyobb örömére a 2019 / 20 – as őszi-téli kollekciókra minden eddiginél nagyobb volt a hazai és a nemzetközi érdeklődés.

Kép
Stílus

Stílusos sztárok a Budapest Central European Fashion Week zárónapján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week zárónapján is minden az újdonságokról és a sikkes megjelenésről szólt.

Kép
Stílus

Lazaság a köbön: így öltöznek a magyar modellek

Mivel a modellek a BCEFW színfalai mögött számtalanszor cserélik le outfitjeiket, érthető, hogy a kényelmesebb darabokra szavaznak. Az ő kényelmes szettjeik azonban még sikkesek is- van mit tanulni hát tőlük.

Kép
Stílus

Rengeteg magyar sztár egy helyen a Budapest Central European Fashion Week második napján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week második napján is helyszínről jelentettünk. Neves sztárokkal készítettünk interjút, most pedig mutatjuk a jobbnál jobb outfiteket.

Kép
Stílus

Melyik sztár volt a Budapest Central European Fashion Week első napjának legjobban öltözöttje?

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week első napján nem volt hiány sztárokban. Mutatjuk is, hogy ki milyen menő szettben volt, neked egy dolgod van: mondd meg, hogy ki viselte a legszuperebb outfitet!

Kép
Életmód

Topmodellek, ha megborulnak - A 7 legdurvább esés a kifutón

A topmodellek is emberek, és bár néha superwomeneknek tűnnek a kifutón, azért akad néhány alkalom, amikor ők is megbotlanak. Igen, szó szerint. Még Naomi Campbell-lel és Karlie Kloss-szal is megesett és videó is van róla. Nézzétek csak!

Kép
Promóciók

Hatalmas sikert arattak a magyar tervezők a Milan Fashion Weeken

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően nyolc magyar márka egyedülálló lehetőséget kapott, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatták ki kollekciójukat február 20. és 24. között. Mind a nyitóünnepségre, mind a közös divatbemutatóra rengeteg szakember, influencer és beszerző látogatott el, hogy megismerkedjen a tervezőkkel és a kollekciókkal. (X)

Kép
Promóciók

Bauhaus és fenntarthatóság a budapesti divathéten

A 2019/20-as őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week március 29-31. között kerül megrendezésre a Várkert Bazárban.

Kép
Stílus

INSTYLE NAGYKÖVETEK jelentenek: #MaxMaraFW19

Badics Beatrix, Nagy Vivien és Drencheva Nati nagykövetek tudósítanak a milánói divathét legmenőbb bemutatóiról. Kezdésnek a favorit: Max Mara.

Kép
Szépség

Meghan menő manikűrje lesz az ősz kedvenc körömlakkszíne

Egy szín, ami mindenhez megy és megunhatatlan... Mit gondolsz, melyik lesz az ősz legkedveltebb lakkszíne?

Kép
Stílus

Elsöprő siker! NANUSHKA bemutatója New Yorkban

Nanushka harmadik alkalommal mutatta be kollekcióját a New York-i Fashion Weeken. Most debütált első férfiaknak szánt kollekciója is. Egyszerűen Imádjuk.

Kép
Stílus

Idén ősszel menő lesz, ami eddig a legnagyobb divatbaki volt

Úgy tűnik tőbb divatszabályt is megszegünk 2019-ben (gondolj csak Meghan hercegné lila-piros szettjére) ezek közül a legelképesztőbbet most mutatjuk meg neked egy galériában.

Kép
Promóciók

Az AMNESIA SS19 BUDAPEST LOVE kollekciója Miamit is meghódította

Az AMNESIA 2019-es Budapest inspirálta tavasz-nyári kollekciója szeptember 6-án mutatkozott be a New York Fashion Week Nolcha Shows eseménye keretében. A kollekciót december 5-én Miamiban, a híres Versace villában mutatták be újra, ezúttal Miami hangulatához, színeihez illeszkedő darabokkal kiegészítve.

Kép
Promóciók

A budapesti divathéttel van tele a nemzetközi sajtó

A divatfővárosok hangulatát idézte meg a Várkert Bazárban megrendezett Budapest Central European Fashion Week, ahol 2019-es tavaszi-nyári kollekcióját mutatta be közel 40 hazai és nemzetközi tervező, valamint fiatal, feltörekvő tehetség.

Kép
Stílus

Lemaradtál a Fashion Weekről? Nézd most vissza a legjobb pillanatokat - VIDEÓK

Epres Pannival egy pillanatra sem álltunk meg, és három napon keresztül tudósítottuk a bemutatókat egyenesen az első sorból, és elcsíptük a tervezőket is néhány kérdés erejéig!

Kép
Promóciók

Hollywoodi sztár és az olasz divatkamara a divathét vendége

A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira az ismert magyar és nemzetközi tervezők, feltörekvő tehetségek mellett külföldi divatszakértők, hírességek, influencerek is meghívást kapnak. Az október 25-27-ig tartó Budapest Central European Fashion Weeknek a Várkert Bazár ad otthont.

Kép
Stílus

5 jövő tavaszi cipőtrend, amiért majd megéri elcsábulni

A bakancsok és a cowboy csizmák térhódítása közepette nem árthat egy kis szünet, így nincs más dolgod, mint hátradőlni és gyönyörködni a 2019-es év tavaszi, nyári szépségeiben.

Előző oldal
Következő oldal